Festivalul Internațional George Enescu 2019. A început loteria abonamentelor

22 octombrie 2018, 18:33

Sistemul se practică în lume şi pentru alte festivaluri şi concerte pentru care cererea este foarte mare.

Anul viitor la Festivalul George Enescu, vin la Bucureşti 2.500 dintre cei mai valoroşi artişti ai lumii. Concertele vor fi deschise de Filarmonica din Berlin.

Abonamentele pentru Festivalul Enescu s-au epuizat la ediţia procedentă în timp record: cele pentru seriile Recitaluri şi Concerte Camerale s-au vândut într-un minut, iar cele pentru mari orchestre ale lumii, în zece minute.

Cererea este foarte mare, iar organizatorii au ales să schimbe regula: în acest an va fi o loterie a abonamentelor care a şi început. Astfel au şanse toţi melomanii.

Biletele individuale vor fi puse în vânzare anul viitor, pe 6 martie.

Orchestra Filarmonicii din Berlin, considerată cea mai bună orchestră din lume, va deschide Festivalul pe 31 august 2019. Ediţia de anul viitor va sta sub semnul unei triple premiere – interpreţi, repertoriu şi organizare. Actriţa de Oscar Marion Cotillard o va aduce pe legendara Jeann d’Arc pe scena Ateneului Român. London Simphony Orchestra, Royal Concertgebouw Amsterdam sau Orchestra Naţională a Franţei vor reveni pe scena festivalului.

Ediţia de anul viitor se va desfăşura în Bucureşti şi alte şapte oraşe din ţară. Numai în Capitală, în 23 de zile vor avea loc 84 de concerte.

Televiziunea Română este şi de această dată corpoducător al festivalului.

„Lumea în armonie” este tema centrală a ediţiei de anul viitor a Festivalului George Enescu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă