Festivalul internațional Cerbul de Aur începe astăzi. Evenimentul este transmis în direct şi în exclusivitate de TVR 1, TVR Internațional, TVR Moldova și TVR HD, de la ora 20.30

29 august 2018, 09:22

Accesul în arenă se face în fiecare zi a Festivalului, de la ora 18.45, prin patru puncte. Porțile se închid la ora 20.20

Evenimentul este transmis în direct şi în exclusivitate de TVR 1, TVR Internațional, TVR Moldova și TVR HD, în perioada 29 august – 2 septembrie, de la ora 20.30.

(w620) Regulament

Pe tot parcursul Festivalului, publicul poate intra în arenă de la ora 18.45, porțile urmând a se închide la ora 20.20, întrucât este un eveniment televizat. Pentru accesul în Piața Sfatului sunt amenajate 14 porți și 4 puncte de acces A, B, C și D – trei în Strada Mureșenilor și unul în Strada Albert Hirscher. Astfel, pentru spectatorii care au bilete pe rândurile de la 1 la 25, recomandarea organizatorilor este de a folosi intrarea din Strada Mureșenilor cea mai apropiată de scenă, iar cei care au bilete cu locuri plasate începând de la rândul 26 au la dispoziție celelalte trei intrări. Accesul la locurile din tribună se face pe scările care se află în spatele tribunei.

Abonamentele trebuie păstrate pe toată perioada Festivalului, accesul se va face zilnic, pe baza acestui document. Spectatorii care ies din arenă vor primi o brățară care va avea culori diferite în fiecare zi.

Parcările pentru public recomandate de autorități sunt cele din Strada Pieței – lângă Spitalul Regina Maria, Parcarea Bibliotecii Județene – Strada Livada Poștei, Parcarea Centrul Civic și Parcarea Gara Brașov. Plata parcării nu intră în prețul biletului.

Ultimele repetiții

Emoțiile se adună în Piața Sfatului din Brașov unde artiștii care vor urca pe scenă pun la punct ultimele detalii, iar orchestra repetă fiecare nota care va răsuna timp de 5 nopți la poalele Tâmpei. Fiecare concurent are o țintă clară: să pună mâna pe trofeul Cerbul de Aur.

Brașovenii și turiștii s-au oprit în zona amenajată pentru festival ca să îi asculte pe concurenți în ultimele ore de repeții. Câțiva norocoși au reușit chiar să se apropie de scena și să îi vadă în premiera pe cei care vor cânta în Piața Sfatului.

Pentru a câștiga trofeu, cei 18 concurenți trebuie să fie atenți cum se prezintă pe scenă. Jurații sunt cu ochii pe ei, iar în acest an, trei români vor acorda note tuturor cântăreților.

Cu ocazia acestei ediții aniversare, la Muzeul de istorie din Brașov a fost deschisă o expoziție unde pot fi revăzute momente importante din edițiile trecute ale festivalului. Aceasta va fi deschisă până pe 2 septembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

A murit realizatoarea de televiziune Florentina Satmari

A început forarea celor mai lungi tuneluri feroviare din țară