Festivalul IntenCity începe la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, în timp ce Festivalul Păpușilor Gigant are loc pe străzile orașului

Festivalul IntenCity
Festivalul IntenCity
25 august 2022, 10:31

Craiova se pregătește pentru un sfârșit de săptămâna plin de concerte și spectacole pentru toate vârstele. Prima ediție a festivalului IntenCity va aduce pe scenă artiști internaționali de muzică latino, electronică și disco, iar străzile orașului vor fi luate cu asalt de păpuși gigant în cadrul unui festival care a devenit deja tradiție la Craiova, Puppets Occupy Street.

DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Paul van Dyk sunt headlinerii celui mai mare festival de muzică din sudul României. Între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) va găzdui Festivalul IntenCity, evenimentul care aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine, la Craiova.

Publicul va avea ocazia să participe la concerte live ale unor artiști internaționali renumiți și să se bucure, împreună cu prietenii și familia, de hituri latino, electro și disco.

IntenCity este festivalul de muzică la care toți artiștii ar putea fi headlineri și își propune să devină unul dintre cele mai importante din țară.

Cine vine la IntenCity 2022

În prima seară de festival, artistul portorican Luis Fonsi, creatorul celebrului Despacito, va urca pe scena IntenCity, pentru un concert live de 70 de minute. Pe 26 august, publicul prezent la Craiova va avea ocazia să participe, de asemenea, la concertele unor îndrăgiți muzicieni ai anilor 80 și 90 – Thomas Anders and the Modern Talking Band, East 17, Ricchi e Poveri, Boney M. XP, Sandra, Ice MC, La Bouche, No Mercy, DJ Conte, Nana, C-Block, LayZee aka Mr. President.

Sâmbătă, pe 27 august, DJ-ul și producătorul olandez AFROJACK, câștigător al unui premiu Grammy și cunoscut pentru colaborările sale cu Beyonce sau David Guetta, va crea o atmosferă electrică la IntenCity, alături de grupul de muzică electronică Clean Bandit, ale cărui hituri, Symphony și Rockabye, înregistrează peste un miliard de vizualizări pe YouTube. În aceeași zi, participanții la festival vor avea ocazia să danseze pe ritmuri de reggaeton la concertul live al duetului portorican Zion & Lennox. DJ-ul și muzicianul german, câștigător al premiului Grammy, Paul van Dyk, completează atmosfera serii de sâmbătă.

Duminică, 28 august, DJ Snake, nominalizat la două premii Grammy, și Jason Derulo, câștigător a douăsprezece discuri de platină, vor încheia în forță cel mai mare festival de muzică de la sfârșitul verii, în România. În aceeași zi, pe scena festivalului vor răsuna Sin Pijama și Criminal, la concertul uneia dintre cele mai apreciate interprete de muzică latino, artista dominicană Natti Natasha. Artistul australian Faydee este cel care completează line-up-ul ultimei zile de festival.

Conform unui comunicat al Primăriei Craiova, Festivalul IntenCity se adresează publicului român și străin, care dorește să își creeze amintiri memorabile împreună cu prietenii, participând la concerte live și DJ seturi ale unor artiști internaționali consacrați. Fiecare seară de festival aduce cu sine un specific muzical diferit, de la muzicile anilor ‘80 și ‘90, la ritmuri latino și noi arhitecturi ale sunetelor electronice moderne. Opera Română Craiova, organizatorul evenimentului, și-a propus să dedice acest concept unei varietăți de genuri și influențe muzicale, iar zona adiacentă Complexului Sportiv Craiova va fi însuflețită de evenimente și activități menite să animeze participații la festival, pe parcursul ultimului weekend al verii anului 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite