Festivalul Brazilor de Crăciun. 30 de brazi gândiți și decorați de designeri români au fost scoși la licitație pentru a asigura continuitatea educației școlare pentru 5000 de copii

13 decembrie 2019, 12:32

Până la venirea Moșului sunt de admirat brazii. Din lemn și instalații luminoase, din materiale textile, paiete și mărgele, din cărți și globuri sau încadrat în piese de mobilier, fiecare brad ieșit din mâinile creatorului său spune de fapt o poveste.

Anul acesta, Festivalul Brazilor de Crăciun a ajuns la ediția cu numărul 19.

Gabriela Alexandrescu, președintele Salvați Copiii: Ne așteptăm să strângem fonduri de la oamenii care sunt invitați, de la sponsorii noștri pentru a asigura continuitatea educației școlare pentru 5000 de copii, copii vulnerabili din 29 de localități din țară, pentru a-i ajuta să continue educația școlară, să prevenim abandonul școlar și să-i ajutăm pentru că sunt extraordinar de buni și doritori să învețe.

Copiii beneficiari înțeleg cel mai bine importanța proiectelor derulate de organizația nonguvernamentală.

În total, la cele 18 ediții de până acum ale Festivalului Brazilor de Crăciun s-au strâns 5,3 milioane de euro. Toți banii au fost investiți de Salvați Copiii în programe de educaționale și, astfel, 40.000 de copii au fost ajutați să meargă la școală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă