Fermă educațională cu animale domestice rănite și salvate, la rezervația din Zărnești

Animale domestice rănite, bolnave sau care urmau să fie sacrificate și-au găsit o nouă menire. Cai, măgari, capre, iepuri, găini și curcani au o casă nouă la Ferma Educațională pentru Copii de la Zărnești. Asociația Milioane de Prieteni, cea care a salvat animalele, îi invită pe cei mici la o lecție în natură.

14 Iulie 2019, 20:16 |
Fermă educațională la Zărnești
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Animalele domestice care au ajuns în rezervația de la Zărnești au trăit în condiții improprii sau au fost pe punctul de a-și pierde viața. Cele 6 capre de aici au stat mult timp într-o dubă, oile au fost salvate când aveau câteva luni și urmau să fie sacrificate, iar caii se aflau în drum spre abator când iubitorii de animale ai asociației Miliona de de Prieteni au intervenit și au reușit să-i salveze.

Animalele domestice vor rămâne în rezervație și vor avea un rol educativ pentru copiii care vor veni în vizită.

Doi artiști britanici au acceptat să devină ambasadori ai fermei educaționale din sanctuarul de urși de la Zărnești. E vorba despre actorul englez Peter Egan, cunoscut din multe seriale de televiziune realizate de BBC, și de Simon Mulligan, un talentat pianist britanic.

Pentru copiii veniți în vizită la sanctuar vor fi organizate și tururi speciale la ferma educațională, prin intermediul cărora vor putea să afle mai multe despre viața animalelor și să se împrietenească cu ele.

Cele mai multe dintre ele sunt prietenoase, așa că cei mici le vor putea mângâia și hrăni.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 12°C 9°C
IASI 9°C 5°C
CLUJ 6°C 6°C
CONSTANTA 9°C 6°C
CRAIOVA 12°C 7°C
BRASOV 7°C 5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI