Femeie sechestrată, bătută și umilită de trei tineri, într-o comună din județul Bihor. Unul dintre agresori este angajat ISU

11 octombrie 2021, 11:45

Doi dintre agresori sunt fiul și fiica unui fost primar din comuna Măgești, Bihor. Acesta are în prezent o firma la care lucrează și victima de 40 de ani, pe postul de contabilă. Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri bănuiau că femeia are o relație cu tatăl lor și au chemat-o la sediul firmei. Din anchetă a reieșit că ei și prietenul fetei au ținut-o sechestrată pe femeie opt ore, timp în care au bătut-o și umilit-o. Și i-au furat din geantă mai multe bunuri, telefonul, bani și un card bancar. Apoi au dezbrăcat-o, au urcat-o într-o mașină și au dus-o în localitatea Măgeşti unde locuiește mama femeii.

Mama victimei: „Când a deschis ușa la mașină, am văzut-o acolo pe fiica mea tunsă, cheală, în pielea goală, chircită acolo în mașină, avea și o curea la gât. Au venit și au luat-o de cap și de picioare și a aruncat-o în curte. A spus că o dor coastele, că nu poate să respire”.

Victima a fost dusă la spital, dar şi la Serviciul Judeţean de Medicină Legală. Are fracturi la genunchi şi la coaste, un traumatism cranian, vânătăi pe gât, pe mâini și pe corp. Anchetatorii au găsit în timpul cercetărilor aparatul cu care a fost tunsă femeia, smocuri de păr și urme de sânge. Unul dintre cei trei agresori este subofițer la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana. Din acest motiv, cazul a fost preluat de procurorii militari.

Alexandru Lele, avocat: „Asta a fost reacţia lor în urma unei discuţii prin care i-au dovedit adulterul pe care ea l-a comis şi care a dus la nişte consecinţe familiale dezastruoase pentru cel puţin două familii”.

Cei trei agresori au fost arestaţi pentru 30 de zile pentru lipsire de Iibertate şi tălhărie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite