Femeie executată de bancă, după ce un angajat bancar a semnat în fals

O femeie din Slobozia acuză banca de la care a luat bani cu împrumut că i-a ruinat viaţa. Totul a pornit de la un act adiţional, semnat în fals, pe care instanţa l-a şi anulat. Principalul suspect este chiar un angajat al băncii, după cum se arată în hotărârea judecătorească. Până și-a dat seama ce se întâmplă, femeia a plătit rate uriaşe, apoi firma ei a intrat în insolvenţă. Acum, vrea să i se facă dreptate.

08 Septembrie 2017, 19:17 (actualizat 08 Septembrie 2017, 21:55) |
Ruinată de bancă
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Dorina Milea a trăit un coşmar în ultimii 9 ani. A făcut un împrumut bancar pentru afacerea pe care o avea, însă, după câţiva ani de plată, inexplicabil, dobânzile împrumutului i s-au dublat. A aflat la proces că fusese înşelată. Un act adiţional al contractului care modifică întreaga sumă fusese falsificat.

Femeia și-a plătit ratele uriaşe până în momentul în care firma ei a intrat în insolvenţă. Primea însă periodic scrisori din partea băncii prin care era anunţată că îşi va pierde locuinţa. Lucru care e pe cale să se întâmple. Banca o execută silit pe baza întregului contract, folosind inclusiv actele adiţionale ce au urmat celui falsificat.

Într-un răspuns oficial transmis redacţiei Ştirilor TVR, conducerea băncii admite situaţia creată, însă, în lipsa unei hotărâri judecătoreşti care să sancţioneze vinovăţia unui salariat al insitituţiei, în afară de referatul Parchetului, nu s-au putut lua alte măsuri în afară de tratative pentru o rezolvare amiabilă a situaţiei. Mai mult, ei spun că toate variantele pe care le-au prezentat clientei au fost respinse de către aceasta.

Procesul femeii cu unitatea bancară continuă, iar executarea silită este în curs.

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 6°C
IASI 3°C -1°C
CLUJ 2°C 3°C
CONSTANTA 14°C 7°C
CRAIOVA 5°C 7°C
BRASOV 5°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI