Femeie, anchetată după ce a furat 25.000 de lei din geanta unei persoane care tocmai îi scosese de la bancomat

5 august 2022, 09:38

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipilui București au început cercetările.

Pe 25 iulie o femeie din Capitală a scos de la o banca 25 de mii de lei, bani necesari pentru tratamentele medicale ale mamei sale. Nu știa că a fost urmărită atât în incinta băncii, cât și pe drum de două femei care își căutau victime ușor de deposedat de banii retrași de la bancomat sau de la ghișeu.

Numai că s-a înșelat pentru cele două femei aveau o tactică exersată și aplicată de multe ori. Au rămas în holul blocului pentru a se asigura că nu vor fi surprinse de o altă persoană. Dar în același timp au așteptat să vadă dacă victimaurma să ia liftul sau să între într-unul dintre apartamentele de la parter.

Femeia bănuită de furtul banilor efectiv al banilor a fost condusă la audieri, a fost reținută pt 24 de ore și astăzi a fost arestată prevenitiv pt o perioada de 30 de zile.

Persoana reținută a fost eliberată condiționat din închisoare în 2020, cu doi ani mai devreme, potrivit unor surse judiciare. Complicea acesteia a reușit să fugă în străinătate. Prejudiciul a fost recuperat, dar într-un mod inedit. Pentru că deja cheltuise banii furați, persoană arestată a strâns aceeași suma de la rude și prieteni sperând că astfel va primi o pedeapsa mai mică. Dar această decizie o poate lua numai un judecător.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite