Femeia care a ucis o tânără la metrou a fost condamnată la închisoare pe viață. Decizia este definitivă

12 martie 2019, 14:20

În decembrie 2017, o tânără care aștepta liniștită metroul în stația Dristor a fost omorâtă fără niciun motiv. Inițial, polițiștii au avut doar imaginile neclare de pe camerele de supraveghere. În baza acestora, au împânzit orașul în căutarea criminalei.

După ce au făcut primele declarații despre neobișnuita crimă, autoritățile au început să primească informații despre femeia dată în urmărire. Ea mai încercase în aceeași zi să arunce o altă tânără în fața metroului.

La câteva ore de la crimă, polițiștii au reușit să o prindă pe suspectă chiar în centrul Capitalei, în Piața Unirii. Câțiva agenți au observat o femeie care corespundea descrierii și avea un comportament neobișnuit.

În timpul procesului, Magdalena Șerban nu și-a putut justifica faptele. Tot timpul le-a spus magistraților doar că a fost năpădită de gânduri nergre. Experizele psihiatrice din timpul anchetei au arătat că ea a avut discernământ în momentul în care a comis crima și tentativa de crimă, deci putea răspunde penal.

–––––––––––––––––––––

Curtea de Apel București a menținut decizia dată pe fond de Tribunalul București, aceea de a o condamna pe viață pe Magdalena Șerban, a transmis Andreea Anghel, pentru Telejurnal. Ea a fost acuzată că a ucis o tânără după ce a împins-o în fața unui tren, la metrou, în decembrie 2017. Procurorii au acuzat-o și de tentativă de omor, pentru că, în aceeași zi, femeia încercase să ucidă o altă tânără, care, din fericire, a scăpat cu viață.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă