Federaţia braziliană îi prelungește contractul lui Tite, Fernando Hierro părăsește naționala Spaniei, iar Ignashevich se retrage din fotbal

9 iulie 2018, 09:26

Deși a fost eliminat cu Brazilia încă din sferturile Campionatului Mondial, Tite este dorit în continuare la cârma naționalei! Federația braziliană de fotbal i-a propus prelungirea contractului cu încă 4 ani, însă selecționerul în vârstă de 57 ani nu a luat încă o decizie.

În schimb, Fernando Hierro nu va mai continua alături de Naționala Spaniei. După turneul final în care ibericii au avut o singură victorie, cu Iran, fiind eliminați de Rusia în optimi, Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat că Fernando Hierro nu va mai fi selecționer și nici director sportiv.

Fundașul rus Sergey Ignashevich a decis să renunțe la cariera de fotbalist cu doar câteva zile înainte de a împlini 39 de ani. Integralist în toate meciurile de la Mondial, Ignasevich și-a anunțat retragerea după ce Croația a eliminat Rusia. Cu o carieră de 16 ani,  127 de selecții la națională și peste 500 de meciuri la echipele de club, fundașul are în palmares chiar și o Cupă UEFA obținută în 2005 cu CSKA Moscova.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite