Fed Cup: România va juca împotriva Italiei în aprilie, la Cluj-Napoca. Biletele s-au pus în vânzare

6 martie 2020, 16:37

„Federaţia Română de Tenis anunţă locul de desfăşurare a întâlnirii de Fed Cup dintre România şi Italia, din 17 şi 18 aprilie 2020, din play-off-ul Grupei Mondiale. Astfel, meciul va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit până acum alte importante întâlniri ale echipei de Fed Cup a României, în 2016, cu Cehia şi Germania, în 2018, cu Canada şi Elveţia, şi, în 2020, cu Rusia. Echipa care va câştiga această întâlnire va juca şi în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup”, se arată pe site-ul frt.ro.

Tichetele de intrare au fost puse în vânzare online pe site-ul www.bilete.ro după cum urmează: Inel 1 – 90 lei, Inel 2 – 70 lei. Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult şase bilete pentru fiecare dintre cele două zile.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc şi care posedă un bilet valabil.

Întâlnirea dintre România și Italia se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două partide de simplu în ziua de vineri, 17 aprilie, urmând ca sâmbătă, 18 aprilie, să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi cel de dublu. Orele de începere ale partidelor pentru fiecare dintre cele două zile vor fi anunţate ulterior.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite