Febra pregătirilor. Anul acesta, multe restaurante au un meniu cu preparate tradiționale

O masă bogată, cu mâncăruri cât mai apetisante, băuturi și muzică de calitate, pentru noaptea dintre ani. Pentru că sute de oameni vor petrece Revelionul la restaurant, proprietarii acestora se întrec în preparate și aranjamente speciale. Anul acesta, bucatele tradiționale românești sunt în prim plan.

30 Decembrie 2018, 17:40 (actualizat 31 Decembrie 2018, 12:53) |
Febra pregătirilor
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Doar în acest restaurant, 500 de sarmale vor fi puse în farfuriile mesenilor în noaptea de Revelion și vor fi coapte sute de pâinici proaspete.

Din meniu nu lipsește pieptul de curcan copt în vid pentru a fi cât mai suculent, dar nici salata de boeuf, aromatizată cu rădăcină de pastarnac.

Vinul fiert, berea nefiltrată și țuica autohtonă vor împărți masa și cu băuturi mai rafinate, în funcție de gusturile clienților.

Și cum nu poate exista masă festivă fără măcar un strop de băutură bună, gazdele oferă țuică și vișinată făcute în casă.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 18°C
IASI 11°C 15°C
CLUJ 11°C 12°C
CONSTANTA 7°C 11°C
CRAIOVA 15°C 17°C
BRASOV 10°C 13°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI