Fată de 10 ani, victima unui viol în grup, la Ploieşti. Cazul a fost preluat de DIICOT

11 iulie 2021, 20:10

Poliţiştii au aflat despre orgia care a avut loc în clădirea dezafectată a fostei băi publice din Ploieşti după ce un bărbat a reclamat ieri la 112 că fiica sa de 10 ani a fost agresată de trei adolescenţi, toţi minori. Fata le-ar fi povestit părinţilor ce s-a întâmplat după ce aceştia i-au cerut explicaţii cand a ajuns acasă târziu şi cu o rană la mână.

Adolescenţii au fost identificaţi şi duşi la audieri, unde au recunoscut fapta. La rândul ei, fata ar fi admis în faţa poliţiştilor că i-a urmat de bună voie pe băieţi şi că cel mai mult a supărat-o faptul că a fost filmată.

Psihologii atrag atenţia că astfel de acţiuni în care sunt implicaţi minori au resorturi profunde, care ţin inclusiv de relaţia copiilor cu părinţii.

Poliţia a deschis dosar penal pentru viol, pornografie infantilă şi lovire şi alte violenţe, iar cazul a fost preluat de DIICOT.

Toţi copiii implicaţi vor fi suspuşi unei expertize psihologice. Dacă reiese că au avut discernământ, băieţii mai mai mari de 14 ani ar putea fi arestaţi.

Tot în clădirea fostelor băi publice din Ploieşti a fost găsit în aprilie anul acesta cadavrul unei fete de 17 ani, ucisă de iubitul ei cu 30 de ani mai în vârstă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite