Familia regală din Dubai, după publicarea imaginilor cu prințesa Latifa captivă: Este îngrijită acasă

Prințesa Latifa
Prințesa Latifa
19 februarie 2021, 22:34

„Starea sa continuă să se îmbunătățească și sperăm că va reveni la viața publică la momentul potrivit”, a declarat familia regală, prin intermediul ambasadei Emiratelor Arabe Unite din Londra.

„Ca răspuns la informațiile apărute în media, referitoare la Sheikha Latifa, vrem să mulțumim celor care și-au exprimat îngrijorarea pentru bunăstarea ei, în ciuda acoperirii care, cu siguranță, nu reflectă poziția reală”, a transmis familia regală.

Latifa bin Mohammed a intrat în atenția opiniei publice internaționale în 2018 când o organizație care militează pentru drepturile omului a dat publicității o înregistare video în care ea a povestit cum a încercat să fugă din Dubai.

Mama ei vitregă a reușit să iasă din țară, iar acum e la Londra.

Recent, Latifa a trimis în Occident o înregistrare video în care povestește coșmarul pe care-l trăiește după fugă nereușită. Latifa a explicat că a reușit să-şi filmeze mărturia în baie, singură încăpere unde se poate încuia.

Ea a adăugat că e păzită de poliție non stop. Filmarea și ceea ce povestește prințesă prizonieră au șocat o lume întreagă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite