Familia Regală a aniversat nunta de argint, la Palatul Elisabeta. A fost lansat un volum care cuprinde istoria tuturor nunţilor de argint ale regilor României

Familia Regală a aniversat 25 de ani de la căsătorie. Povestea căsătoriei şi condiţiile în care a avut loc au fost surprinse în volumul Nunta de Argint, lansat cu această ocazie, la Palatul Elisabeta.

28 Septembrie 2021, 08:20 (actualizat 28 Septembrie 2021, 09:13) |

Volumul Nuntă de Argint cuprinde istoria tuturor nunţilor de argint ale regilor României.

Personalităţi din ţară şi din străinătate au fost alături de Familia Regală, iar unii au participat şi la nunta din Elveţia, în urmă cu 25 ani.

Rudy Kleckner: Împreună cu Antoniade și fiul dânsului eram trei cavaleri.

Adrian Candu, fost preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova: Pe parcursul timpului am avut o relație frumoasă de cooperare cu Familia Regală a României. Foarte mult s-a pus accentul pe promovarea Republicii Moldova (...) este o onoare să fiu astăzi aici.

Iulia Scântei, senator: Poate o șansă de a mai împlini din așteptările românilor de după Revoluție și o frumoasă poveste de dragoste.

Raed Arafat, secretar de stat: E o relație onorantă pentru mine, cred că e un moment în care câteva minute frumoase pot fi alături de Familia Regală căreia îi urez ”la mulți ani și fericire!”

Cuplul regal a mai sărbătorit nunta pe pământ românesc, în urmă cu cinci ani, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 16°C 13°C
IASI 10°C 11°C
CLUJ 11°C 11°C
CONSTANTA 12°C 10°C
CRAIOVA 14°C 11°C
BRASOV 10°C 11°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI