Familia Măceșanu refuză certificatul de deces: „Inima mea îmi spune că Alexandra este în viață”

23 decembrie 2019, 11:25

Dosarul în care e cercetat Gheorghe Dincă pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu este gata să fie trimis în judecată până la sfârșitul anului. Numai că părinții celor două victime nu admit că fiicele lor ar fi fost ucise și susțin că sunt, de fapt, victime ale traficului de carne vie.

Pentru a doua oară, familia Alexandrei a refuzat să ridice actul constatator al decesului. Părinții nu cred că fata este moartă și speră ca într-o zi telefonul să sune.

Mama Alexandrei Măceșanu: Cu toate că ne-au arătat un document care atestă moartea fiicei noastre, inima mea îmi spune că Alexandra este în viață. Eu susțin ceea ce am susținut de la început, împreună cu mama Luizei: Alexandra și Luiza sunt în viață și sunt duse undeva.

Este a doua încercare a procurorilor DIICOT de a înmâna acest act constatator familiei Măceșanu.

Familia Alexandrei refuză să creadă că fata lor este decedată și așteaptă de la anchetatori să aducă noi probe pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat.

În urma analizelor rămășițelor efectuate de către specialiști a reieșit că acestea aparțin fetei cu o probabilitate de 99 la sută.

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a susținut încă de la început că nu va merge nimeni să ia documentul deoarece familia nu recunoaște decesul fetei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite