Explozie la Chişinău, într-un magazin alimentar. Două persoane au murit. Şeful Poliţiei: „Nu este vorba despre un atentat”

20 martie 2018, 12:29

Explozia s-a produs la ora 11.00, iar echipele de intervenție au ajuns imediat acolo.

În magazin erau două vânzătoare și doi clienți. Unul dintre ei a luat de pe raft 10 pachete de țigări și a vrut să iasă fără să plătească. În acel moment, din mână sau din rucsacul pe care îl avea, i-a căzut un obiect care a explodat. Bărbatul a murit pe loc. Deflagrația a avut loc chiar în ușa magazinului. Un trecător a fost și el ucis. Ușa magazinului și geamurile mașinilor din apropiere au fost distruse.

Bărbatul care a provocat explozia a fost identificat.

Autoritățile nu au stabilit încă despre ce obiect exploziv a fost vorba și nici de ce bărbatul îl avea asupra lui, dar au ținut să liniștească populația, anunțând că nu a fost un atac armat, ci un simplu incident.

ACTUALIZARE. Şeful Poliţiei a făcut primele declaraţii în legătură cu acest incident. Acesta a precizat că nu este vorba despre un atentat. Vânzătoarea de la magazin le-a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat. În jurul orei 11, un bărbat a intrat în magazin. A luat din raft aproximativ 10 pachete de ţigări, iar la ieşire a refuzat să le plătească. A urmat o confruntare între vânzătoare şi bărbat, în timpul căreia din mâna sau din rucsacul clientului a căzut un obiect care a explodat. Nu este clar despre ce obiect este vorba. Cel de-al doilea bărbat care a murit era trecător. În acest caz a fost deschis dosar penal.

_______________________

Explozie la un magazin din centrul Chişinăului. Două persoane au murit, iar altele sunt rănite.

Zona este încercuită de poliţie şi la fața locului a ajuns și ambulanţa.

În momentul exploziei, în magazin se aflau patru persoane. Vânzătoarele nu au avut de suferit.

Incidentul a avut loc într-un magazin alimentar de la intersecţia străzilor Armenească cu A. Mateevici, sectorul Centru al Chişinăului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite