Experiență inedită și extrem de gustoasă pentru cinefilii de la Festivalul Internațional de Film Transilvania!

După ce au urmărit proiecția unui documentar culinar, un renumit chef din România le-a pregătit un meniu reinterpretat după preparatele prezentate în film. Biletele pentru această secțiune au fost vândute încă de acum câteva săptămâni.

29 Mai 2018, 09:25 (actualizat 29 Mai 2018, 09:27) |
Răsfăț culinar pentru cinefili
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Experiență culinară de la TIFF a început cu proiecția documentarului "Totul despre stelele Michelin". Apoi, cinefilii și-au răsfățat papilele gustative cu primul preparat, Rillette de Somon.

Secțiunea Film Food a Festivalul Internațional de Film Transilvania se numără printre cele mai vânate de cinefili.

Film Food continuă la TIFF cu documentarele culinare "Mâncare la pachet", "Misiunea lui Alain Ducasse" și "La o băută cu Schumann", urmate de cină specială la restaurant.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 5°C 7°C
IASI 3°C 3°C
CLUJ -2°C 1°C
CONSTANTA 2°C 4°C
CRAIOVA 5°C 7°C
BRASOV -2°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI