Experții televiziunilor europene, la TVR. Asociația Televiziunilor Regionale din Europa se reunește la București

20 de profesionişti CIRCOM au discutat la Bucureşti despre rolul televiziunii publice, despre formate, audienţă şi poziţionarea studiourilor regionale în context naţional. Televiziunea Română e membră CIRCOM din 1993 şi a fost gazda acestui eveniment. În fiecare an, TVR acordă premii jurnaliştilor talentaţi din televiziunile publice, membre ale organizaţiei.

16 Februarie 2018, 08:58 (actualizat 16 Februarie 2018, 20:03) |
Experții televiziunilor europene, la TVR
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Jurnaliștii a 20 dintre cele mai importante televiziuni publice din Europa au dezbătut problemele din media modernă: fake news, audiență, dar și despre cum se poate face o emisiune bună cu bani puțini.

376 de televiziuni publice regionale din 38 de țări fac parte din CIRCOM, una dintre cele mai importante organizaţii media.

Jurnaliștii afiliaţi beneficiază de cursuri de specilizare în redacțiile celor mai mari televiziuni din Europa.

De-a lungul anilor, mai mulți jurnaliști ai TVR au transferat, în producții premium, ceea ce au învățat la aceste traininguri.

TVR încurajează tinerii talentați ai televiziunilor publice și le dedică un premiu, în memoria colegei nostre, Vandache Condurache de la TVR Iași.

Telespectatorii au și ei beneficii. TVR reușește să redifuzeze, gratuit, filme și documentare produse de BBC, SVT Suedia sau alte televiziuni mari afiliate CIRCOM. Sunt producții costisitoare, care au obținut premii importante și a căror achiziționare atfel ar fi aproape imposibilă.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 16°C
IASI 11°C 14°C
CLUJ 8°C 11°C
CONSTANTA 12°C 12°C
CRAIOVA 12°C 12°C
BRASOV 8°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI