EXCLUSIVITATE Cadouri regale, inspirate de Brâncuși, duse la Amman de Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Consort

26 mai 2023, 22:06

Camelia Csiki, jurnalist TVR: Întreaga Familie Regală a Iordaniei are bijuterii create în țara noastră, de Malvina Cervenski, bijuterii care au fost dăruite de Familia Regală a României cu ocazia vizitelor în Regatul Hașemit. De data aceasta, surprizele pentru miri sunt bijuterii inspirate de Coloana Infinutului a lui Constantin Brâncuşi.

Fosta prezentatoare a Ştirilor Televiziunii Române Malvina Cservenschi a creat bijuterii care au fost dăruite şi la alte nunţi regale.

Malvina Cservenschi, creator de bijuterii: Prima dată am creat un set de bijuterii pentru prințesa Elia şi Principele Leka ai Albaniei cu ocazia nunții lor, apoi pentru Prințul Henry și de data aceasta pentru Prințul Hussein şi Prințesa Rajwa aceste bijuterii inspirate din simboluri și tradiții românești, pentru ca atunci când Majestatea Sa Margareta şi Principoele Radu călătoresc în afara țării şi oferă un dar din partea României să spună povestea tradiţiilor şi valorilor româneşti.

Malvina este furnizor regal din 2017.

Și părinţii mirilor au primit cu alte ocazii câte un set de bijuterii create special pentru ei.

Malvina Cservenschi se bucură că, prin aceste daruri, o bucată de România va ajunge la nunta anului, la care vor participa familii regale din întreaga lume şi speră ca, într-o bună zi, aceste obiecte să facă parte din istorie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite