EXCLUSIVITATE. Mesaj de la cel mai bătrân bărbat din România, al doilea din lume

Nici cele mai grele încercări nu i-au învins în peste un veac de viaţă. Iar acum îi încurajează pe cei mai tineri să depăşească criza care a oprit întreaga lume. Mai mulţi români trecuţi de 100 de ani le transmit oamenilor mesaje de speranţă. Printre ei este şi al doilea cel mai bătrân bărbat din lume, un bucureştean de peste 111 ani. Avem un mesaj şi de la cel mai în vârstă blogger de la noi, care a împlinit 101 ani chiar azi, de Ziua Tineretului. Diana Brâncuş a strâns aceste mesaje într-un material în exclusivitate!

02 Mai 2020, 19:53 |
Mesaj de la românul de peste 111 ani, al doilea cel mai bătrân din lume
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Dumitru Comănescu, din Bucureşti, este al doilea cel mai bătrân bărbat din lume. S-a născut pe 8 noiembrie 1908. În cei peste 111 ani de viaţă, nicio greutate nu l-a învins.

Nici criza coronavirusului nu-l sperie. Şi le transmite tuturor că, dacă stăm acasă, totul va fi bine. Şi împreună vom trece şi prin asta.

Şi cel mai vârstnic blogger din România le transmite oamenilor, în rime, că noul coronavirus este o provocare căreia îi vom face faţă. Vom recupera mai târziu lucrurile care ne lipsesc, spune Pompiliu Sterian.

Pompiliu Sterian tocmai a împlinit 101 ani. Ziua Tineretului e şi ziua lui. A petrecut-o la căminul pentru vârstnici unde locuieşte, în Capitală. Acolo le înseninează fiecare zi celorlalţi seniori nevoiţi să stea departe de lume pentru a fi feriţi de temutul coronavirus. E mereu activ şi implicat. Şi vede partea bună din toate.

Pompiliu Sterian demonstrează că poţi depăşi orice obstacol al vieţii, în cadrul campaniei Viaţa la Puterea 100, a centrului pentru seniori al Capitalei.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 13°C 15°C
IASI 12°C 14°C
CLUJ 12°C 12°C
CONSTANTA 12°C 13°C
CRAIOVA 11°C 12°C
BRASOV 12°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI