EXCLUSIV Un tânăr de 14 ani din Sibiu va cânta în corul de băieţi, în cadrul Concertului de Anul Nou de la Viena. Evenimentul muzical, transmis de TVR1, pe 1 ianuarie de la ora 12.15

Un băiat blond cu ochi albaştri îi reprezintă pe români la Concertul de Anul nou de la Viena. Și va fi pe scenă alături de marii muzicieni vienezi. Oliver Frankel are 14 este din Sibiu și datorită talentului și performanțelor pe care le-a obținut până acum a fost invitat să studieze la Viena. Mama lui Oliver ne-a făcut câteva mărturisiri în exclusivitate. Vedem cu toții Concertul de Anul Nou de la Viene, în transmisiune directă, mâine de la ora 12.15, pe TVR 1.

31 Decembrie 2022, 19:21 (actualizat 31 Decembrie 2022, 20:35) Știrile TVR |

Oliver Frankel este singurul român care va fi pe scenă la Concertul de Anul Nou de la Viena. Cântă în corul de băieţi care, alături de Filarmonica din Viena va înviora prima zi a anului cu celebrele valsuri vieneze.

De la 4 ani Oliver a început să cânte arii clasice iar vocea sa a adus multe bucurii celor dragi şi a fost apreciată de profesorii săi de canto, Olivia Scrobote şi Liviu Iftene.

Aflat de trei ani la Viena într-un mediu total diferit unde se pregăteşte la cel mai înalt nivel, Oliver a învăţat şi cum să îşi protejeze vocea.

Oliver a avut şi un turneu de două luni şi jumătate în Statele Unite şi Canada, unde a cântat în peste 40 de concerte.

Un asemenea programului îi permite să îşi vadă părinţii şi fratele geamăn odată la câteva luni.

Oliver Frankel are însă vise şi mai mari. Cântă şi compune arii pentru pian şi vrea să urmeze conservatorul cel mai probabil în Finlanda.

La Concertul de Anul Nou de la Viena, din toata familia, îi va fi aproape doar bunica: un singur bilet au putut procura.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 33°C 30°C
IASI 30°C 30°C
CLUJ 28°C 28°C
CONSTANTA 26°C 26°C
CRAIOVA 32°C 28°C
BRASOV 31°C 27°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI