EXCLUSIV Supliciul unei căsnicii nefericite. Povestea unei tinere care și-a părăsit soțul, după ce a îndurat ani de bătăi și suferințe

24 noiembrie 2018, 15:23

S-a căsătorit la 18 ani. Părinții au fost de acord cu mariajul iar fata, abia ieșită din adolescență, a părăsit casa părintească.

Dar, în scurt timp, atitudinea bărbatului de care se îndrăgostise s-a schimbat radical. A devenit, treptat, o bestie. Soţia a devenit supusă, dar nici aşa nu era bine.

A suportat violențele şi umilința pentru că se născuseră copiii. Dar nici măcar prezenţa celor mici nu l-a îmblânzit pe soţul violent.

Au fost ani de chin în care femeia a sperat că bunătatea ei va conta. Dar, într-o bună zi, a ales să schimbe totul. Cu orice risc.

Femeia obținut ordin de restricție împotriva soțului agresiv dar marea victorie este că a putut să ia şi copiii cu ea.

Acum, scăpată de teroarea impusă de soț, le îndeamnă și pe alte femei, aflate în situații similare, să ceară ajutor.

Este unul dintre multele cazuri, în care campanii derulate de Poliție și de organizațiile neguvernamentale au dat roade.

Ministerul public a anunțat că, în 2017, aproape 1500 de inculpați au fost trimși în judecată pentru violență domestică. Iar autoritățile vor ca și polițiștii să poată emite, pe loc, ordin de protecție valabil pentru 5 zile, și astfel să protejeze imediat victimele.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite