EXCLUSIV Primarul Chișinăului, Andrei Năstase: Vom strânge rândurile cu toate forțele pro europene, anti oligarhice, democratice

4 iunie 2018, 21:40

Andrei Năstase va conduce Chişinăul timp de un an, până la alegerile locale la termen.

Chiar dacă stă destul de puțin la primărie, este o victorie importantă și o confirmare a drumului european al Chișinăului.

În exclusivitate pentru TVR, primarul ales a declarat că prioritară este eliminarea corupției din primărie și și-a exprimat speranța că va avea un sprijin în România și în Uniunea Europeană.

Andrei Năstase, primarul Chișinăului: Vom strânge rândurile cu toate forțele pro europene, anti oligarhice, democratice. Vom apela la sprijinul partenerilor noștri din România și din Europa. Cadrul normativ ne permite să eliminăm practicile de corupție, de fraudare a bugetului municipal, să eliminăm aceste cutume de a înstrăina patrimoniul municipal pentru bani de nimic în interesul unor grupuri de interese imobiliare, ca să nu le spun rechini imobiliari, de aici.

Andrei Năstase are 42 de ani, este avocat, a studiat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și a devenit cunoscut când a fost vârful de lance al protestelor de stradă declanșate de dispariția unui miliard de euro din sistemul bancar al Republicii Moldova.

Andrei Năstase a fondat Platforma Demnitate și Adevăr, partid pro european, care speră să intre în Parlament la viitoarele legislative din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite