EXCLUSIV Nervi şi ameninţări în Orientul Mijlociu. Ministerul israelian de externe: Israelul are dreptul să se apere

16 februarie 2018, 21:44

Premierul Beniamin Netaniahu avertizează în legătură cu pericolul iranian în Siria și că va face, ca și până acum, orice ca să-și apere securitatea statului.

Ce va face, a spus în exclusivitate, la Lumea Azi, diplomatul Emmanuel Nahshon, purtător de cuvânt în guvernul israelian.

Purtătorul de cuvânt al ministerului israelian de externe, Emmanuel Nahshon: Israelul are tot dreptul legitim să se apere împotriva agresiunii, în special a celei care vine din partea Iranului, Siria şi Hezbollah. Israelul nu a fost niciodată în ofensivă, ci doar în defensivă, dar vom face tot ce este necesar ca să ne asigurăm că securitatea statului rămâne intactă şi că nu vom fi victima atacurilor care vin din acea parte.

Nu vreau să intru în detalii pentru că nu există motive să explicăm dinainte ce vom face, exact. Dar vă pot spune că avem nişte linii roşii şi nu vom permite ca aceste linii roşii să fie depăşite de alţii şi cred că am acţionat decisiv în trecut şi vom continua să facem asta ca să apărăm Israelul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite