EXCLUSIV Cozonaci ca acasă pentru românii din Spania, cu ingrediente tradiționale

24 decembrie 2020, 22:01

La 74 de ani și după 40 în care a administrat mai multe patiserii în Londra, Ovidiu Șarpe s-a mutat în Valencia.

Deși a deschis cofetăria de doar câteva săptămâni, abia face față comenzilor. Criza economică generată de epidemie nu l-a speriat, dimpotrivă!

Cuptoarele patiseriei se încing de la 5 dimineața și în fiecare oră se coc noi tranșe de cozonaci.

În această perioadă, din cuptoare ies, zilnic, aproximativ 500 de cozonaci.

Pentru spanioli este o noutate, iar pentru români o bucurie, mai ales acum, de sărbători.

În Spania, multe regiuni, între care și Valencia, s-au închis până pe 6 ianuarie. Pot intra doar rezidenții care se întorc acasă de sărbători.

În alte comunități cum ar fi Madrid, Catalonia sau Țara Bascilor s-au instituit filtre ale poliției, iar cei care merg să își viziteze rudele au nevoie de o declarație pe proprie răspundere.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite