EXCLUSIV. Simona Halep: Nu regret că nu m-am dus la US Open. Mă simt ciudat să nu particip, dar sper să joc cât mai bine la Roland-Garros, care rămâne prioritate

4 septembrie 2020, 08:38

Simona Halep nu participă la ediția din acest an a US Open din cauza pandemiei de coronavirus și a preferat să se pregătească pentru Roland Garros, turneu care va fi transmis în direct pe canalele Eurosport începând cu 21 septembrie.

M-am uitat doar în prima zi la meciuri. Mă simt ciudat să nu fiu la US Open, dar cred că a fost o decizie bună. Mereu am luat deciziile potrivite pentru sănătatea mea și acum am făcut același lucru. [ …] Nu am niciun regret că nu m-am dus„, a declarat Simona Halep în interviul în exclusivitate.

Sper să joc cât mai bine la Roland-Garros, care rămâne prioritate. Sper să nu fie atât de greu cum se presupune că e la US Open„, a spus campioana din 2018 de la Paris despre prioritățile din perioada următoare.

Halep a mai  dezvăluit că nu a discutat cu participantele de la US Open despre măsurile drastice luate în contextul pandemiei, dar acestea i se par normale: ”Nu am vorbit cu nimeni, le-am lăsat să se concentreze pentru turneu. Dar așa a fost și la Praga. Consider că sunt reguli potrivite pentru situația în care suntem. […] Sunt restricții foarte mari, dar (la Praga, n.r), m-am simțit liberă pe teren. Pe teren nu mi-a fost teamă să joc și să mă desfășor. ”

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite