EXCLUSIV Obiectele pierdute sau uitate pe aeroportul din Roma au fost scoase la licitație online. Cele mai râvnite de amatorii de chilipiruri au fost bagajele abandonate

28 martie 2023, 17:05

Sute de obiecte sunt pierdute zilnic pe Aeroportul Roma-Fiumicino, iar într-un an şi jumătate s-au adunat peste 50 de mii de lucruri care nu au mai fost revendicate.

Acestea au umplut un hangar al aeroportului, aşa că, acum, după pandemie, Tribunalul a dat undă verde pentru a fi scoase online la licitație. Printre acestea, laptopuri, telefoane, ochelari de soare şi bijuterii.

Dar cele mai căutate au fost valizele, pentru care a fost bătălie pe oferte. Nimeni nu ştie conținutul lor, însă pentru siguranță au fost scanate.

Cel mai mic preț de pornire a fost 20 de euro pentru un lot de telefoane. Însă pentru valize, oamenii au fost dispuși să plătească peste 500 de euro pe lot.

Pe lângă importante sume de bani lăsate în aeroport, printre lucrurile abandonate de călători sunt şi obiecte neobişnuite.

Mulți pasageri află abia la îmbarcare că nu pot lua cu ei instrumente muzicale, biciclete sau maşini de spălat portabile, decât dacă plătesc o taxă mare, aşa că renunță la ele.

În plus, în hangarul aeroportului Fiumicino există şi accesorii erotice şi chiar urna cu cenuşa unei persoane. Desigur, acestea nu vor fi niciodată scoase la licitație.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite