EXCLUSIV | Spania nu renunță la restricții. Reprezentanții HoReCa amenință cu procese

3 iunie 2021, 19:56

Spaniolii nu vor scăpa de restricții nici în noua normalitate. Cei mai afectați sunt tot din industria HoReCa. Capacitatea va fi în continuare limitată la jumătate în interiorul localurilor, iar ultima comandă va fi la ora 24 chiar dacă situația epidemiologică va fi bună. Doar pe terase pot fi ocupate toate mesele, însă cu distanță de până la 2 metri între ele.

După mai bine de un an, se vor redeschide și cluburile de noapte, pub-urile și discotecile. Insă cu orar redus și fără ring de dans.

Reprezentanții din industrie au amenințat deja cu procese.

Concertele și marile evenimente se vor desfășura cu maximum 10 mii de persoane în aer liber cât timp se ocupă doar jumătate din spațiu.

Toate măsurile vor fi obligatorii până la vaccinarea a 70 la sută din populație. Până acum doar 20 la sută dintre spanioli au fost imunizați complet.

În același ordin s-a stabilit și cum va arăta noul an școlar. Se vor menține practic toate măsurile luate în pandemie. Așa că din toamnă elevii se vor întoarce din nou în bănci cu mască de protecție și vor sta la distanță unii de alții.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite