Examenul de admitere la Medicină, în Capitală, organizat în complexul expozițional Romexpo

18 iulie 2020, 20:50

„De-a lungul timpului, la Romexpo au fost organizate numeroase evenimente, însă cine s-ar fi gândit că aici va fi organizat inclusiv un examen de admitere. Și nu orice examen ci unul de admitere la medicină. Duminică viitoare, aici, peste 3.300 de candidați vor susține examenul de admitere. Este un spațiu de aproape 34.000 de metri pătrați, împărțiți în patru pavilioane și este un spațiu suficient pentru a putea fi asigurată distanțarea între candidați, spun reprezentanții Universității de Medicină”, transmite reporterul TVR Diana Dumitrașcu.

O parte din mobilier a fost deja adus și unul dintre pavilioane este aproape gata.

Universitatea de Medicină din Capitală a scos anul acesta la concurs aproape 1.500 de locuri.

Și la Universitatea de Medicină din Timișoara s-au căutat soluții pentru spații generoase. Până acum s-au înscris aproape 1.700 de candidați.

La Universitatea de Medicină din Iași sunt pregătite pentru examen 60 de amfiteatre proprii și încă 50 de la alte trei universități. Din cele aproape 1400 de locuri scoase la concurs, aproape jumătate sunt cu taxă.

În aproape toate universitățile de medicină din țară, examenul de admitere se va desfășura la sfârșitul săptămânii viitoare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite