Evenimentul pilot, organizat în aer liber la Opera Națională București, se amână

Opera Națională din București
Opera Națională din București
13 mai 2021, 14:11

Potrivit comunicatului Ministerului Culturii, evenimentul va avea loc în fața operei din Capitală, cu un public de aproximativ 1000 de persoane.

Participarea este permisă atât pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (ciclu complet de imunizare cu unul din vaccinurile autorizate și la 10 zile de la rapel), cât și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

De asemenea, pot participa persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, în condițiile stabilite prin ordinul comun al Ministrului Culturii și al Ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Accesul la evenimentul pilot în exterior se va face pe baza cărții de identitate și toate persoanele participante vor fi monitorizate, ulterior, timp de 14 zile.

Biletele, ca și în cazul evenimentelor de la interior, vor fi disponibile online, pe platforma Operei Naționale București.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite