Eveniment cultural românesc la Madrid. Bucureştiul creativ este promovat de Institutul Cultural Român la Festivalul de design din Spania

16 februarie 2019, 14:45

Institutul Cultural Român de la Madrid are o nouă casă, situată foarte aproape de centrul orașului și în care își așteaptă vizitatorii interesați de arta românească.

Este un moment important pentru prezentarea culturii române în Spania, care devine din ce în ce mai cunoscută datorită artiștilor tineri, care sunt promovați pe lângă cei consacrați.

Inaugurarea noului sediu s-a făcut cu prilejul participării la Madrid Design Festival unde „București Cartier Creativ” este proiectul internațional invitat.

Comunitatea culturală care s-a format în jurul Parcului Cișmigiu este prezentată ca o mișcare artistică vie, deschisă oricărui tip de public.

„București Cartier Creativ” poate fi văzută la sediul ICR din Madrid până la finalul lunii martie și include imagini și obiecte care descriu un oraș european, îmbogățit nu doar de evenimentele culturale ci și de contribuția constantă a artiștilor la viața acestuia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite