Evaluarea pagubelor și soluții temporare de cazare pentru victimele incendiului din Rahova, București

Evaluarea pagubelor după incendiul din Rahova
Evaluarea pagubelor după incendiul din Rahova
12 august 2021, 11:55

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat că acestea vor rămâne la hotel până se vor termina lucrările de renovare. Primăria va stabili și forma prin care locatarii vor primi ajutor de urgență, însă edilul a precizat că nu se pot înlocui aparatele electrocasnice distruse și nici mobilierul, parchetul, gresia, faianța.

Cauzele izbucnirii incendiului ar putea fi stabilite în această după-amiază, dar surse autorizate susțin că focul ar fi pornit ca urmare a unor lucrări de sudură efectuate la etajul 10. Astăzi începe şi procedura de evaluare a pagubelor. Una dintre probleme, potrivit primarului, este că cei mai mulți dintre proprietarii apartamentelor afectate nu au asigurări de incendiu.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE: „De mâine așteptăm să începem remedierea fațadelor și lucrărilor care au fost afectate. În interior neavând prerogative, nu au marea majoritate asigurări pe apartamente și vom încerca să vedem cum îi ajutăm. Alți constructori au venit benevol în a ajuta, chiar a venit un constructor care nu are treabă cu Sectorul 5, spunând că el va înlocui toate ușile care s-au spart”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă