Evadări „după gratii”, concedii la 17 euro sau vacanţe în hoteluri marca Trump, la târgul de turism

16 februarie 2017, 21:59

Agenţiile de turism şi-au construit ofertele pentru 2017 şi în funcţie de tichetele de vacanţă, promise bugetarilor. La munte, la mare sau Deltă, pachetele sunt gândite să se încadreze în aceste vouchere.

Guvernul le-a promis bugetarilor că le va da tichete de vacanţă după 1 iulie, când operatorii se aşteaptă la o adevărată explozie a cererilor. Însă au pregătit oferte şi pentru clienţii lor obişnuiţi.

Şi totuşi, cei mai mulţi români visează la vacanţe departe de ţară. Spania va rămâne destinaţia preferată şi la vară.

Preţurile sunt calculate pentru un hotel de trei stele, 7 nopţi de cazare, biletele de avion şi asistenţă turistică în limba română. Dar, agenţiile au pachete pentru toate buzunarele. Astfel, 7 nopţi în Zakynthos la o vilă de trei stele costă doar 17 euro. Fără transport, însă.

„Visul American” îi trezeşte pe românii cu dare de mână, în hotelurile construite de Donald Trump. Preţurile pornesc de la 150 de euro pe noapte.

Foarte bine se vând şi city break-urile „după gratii”. Adică vacanţe în închisori transformate în hoteluri. Un exemplu este cel din Londra, în care a lucrat Charles Dickens, în timp ce scria Oliver Twist.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Trei vești proaste despre vacanțele de anul acesta

România a pierdut un milion de turiști străini, în ultimii patru ani

Oferte pe toate gusturile și pentru toate buzunarele, la Târgul de Turism al României