Eurovision România, pregătiri aproape de final. Mesajul lui Roxen pentru fani: Să voteze cu inima, să voteze cum simt ei, care piesă le place mai mult

28 februarie 2020, 13:07

Roxen a făcut primele repetiții pe scena Eurovision România. Pentru cele cinci piese pe care artista le va interpreta în finala de la Buzău au fost construite adevărate povești virtuale din proiecții grafice cu rezoluție 8 k.

Mesajul lui Roxen pentru fani: Să voteze cu inima, să voteze cum simt ei, care piesă le place mai mult. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor.

Anul acesta, Eurovision România va arăta diferit de celelalte ediții.

Profesioniștii din spatele evenimentului găzduit de Buzău nu mai au timp nici să respire. Măsoară, analizează, fixează. Niciun detaliu nu este trecut cu vederea. Se verifică fiecare cameră, fiecare reflector. Regizorul artistic al evenimentului aleargă dintr-un colț în altul și dă telefoane, atent ca totul să fie ca la carte.

Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău va primi duminică seară peste o mie de spectatori. Pentru show-ul care se anunță fără precedent, coordonatorul de locație colaborează cu autoritățile locale și este legătura dintre TVR și primărie.

ASCULTAȚI AICI CELE 5 PIESE CARE INTRĂ ÎN SELECȚIA EUROVISION 2020!

Televiziunea Română a pregătit un mărțișor special. Pe scena de la Buzău va urca una dintre cele mai îndrăgite câștigătoare ale competiției. Este vorba de Loreen, câștigătoarea trofeului Eurovision 2012.

În spectacolul de duminică seară, prezentat de Elena Gheorghe și Connect-R, o vom vedea și pe Dora Gaitanovici. Artista revine pe scena Eurovision România, după ce, în 2018, a participat la Selecția Națională cu o piesă compusă de ea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite