„Eurovision ești tu!” – podcast despre concurenții Selecției Naționale | Andrada Popa – No time for me

8 februarie 2023, 15:45

Cine sunt concurenții Selecției Naționale Eurovision?”, „Ce experiență au?” sau „De unde vin?”… sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pun fanii celei mai importante competiții muzicale internaționale organizate de EBU.

Pe 11 februarie, în cadrul show-ului Selecţiei Naţionale a Eurovision 2023, va fi desemnată piesa câștigătoare care va reprezenta România la cea de-a 67-a ediție a Eurovision Song Contest, exclusiv prin votul publicului.

Andrada Popa este o cantautoare și actriță, încă de la o vârstă foarte fragedă. Ea a reprezentat România la Eurovision Junior în 2008, în Cipru și a câștigat, de-a lungul anilor, până la vârsta de 25 de ani, peste 30 de premii și trofee la festivaluri muzicale naționale și internaționale. După 4 sezoane de participare în serialul „Pariu cu Viața” și 3 turnee naționale alături de La La Band, Andrada s-a mutat în Londra pentru a studia la Musical Theatre la London College of Music. Tot acolo, ea și-a început colaborarea cu Universal și Sony Music UK, pentru care a compus și interpretat melodii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite