EUROVISION: Costumații fabuloase pe covorul turcoaz. Theodor Andrei a purtat o ținută „animal print”, cu pantaloni scurți, bocanci și șosete lungi, negre

Theodor Andrei reprezentantul României la Eurovision 2023
Theodor Andrei reprezentantul României la Eurovision 2023
8 mai 2023, 12:42

Reprezentanții celor 37 de țări participante la Eurovision 2023 au defilat prin fața jurnaliștilor și fanilor, în ținute care mai de care mai spectaculoase. Alessandra din Norvegia a venit îmbrăcată ca o regină, într-o rochie lungă și cu o coroană pe cap, iar reprezentanta Poloniei a purtat o rochie verde de prințesă cu o trenă lungă de 2 metri. Strălucitori au fost și reprezentanții Republicii Moldova, în costume aurii cu motive tradiționale.

Pasha Parfeni va cânta în prima semifinală, pe 9 mai. Fanii din România nu îl pot vota, dar îl pot vota românii din Italia, de exemplu.

PASHA PARFENI, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023: (n.r., întrebare: Care este mesajul vostru pentru români?) Fraților, să știți că noi avem un mesaj comun: să promovăm limba română peste tot, să fie cântată, recunoscută și iubită.

Loreen, una dintre favoritele din acest an, a optat pentru o rochie roz simplă, care i-a pus în evidență tatuajele.

LOREEN, reprezentanta Suediei la Eurovision: Eu reprezint Suedia, dar sunt din Africa de Nord, sunt marocană, sunt berberă, noi suntem autohtonii Marocului, și asta reprezintă patrimoniul meu, vreau să toată lumea să se simtă inclusă, tu, ei.

Reprezentantul României, Theodor Andrei, a purtat o ținută „animal print”, cu pantaloni scurți, bocanci și șosete lungi, negre.

THEODOR ANDREI, reprezentantul României la Eurovision 2023: Oamenii sunt foarte entuziasmați, m-am bucurat că au fost plini de energie odată ce m-au văzut și strigau „DGT”. (n.r., Întrebare: Ce costum vei purta în semifinală?) Nu știu, rămâne să vedem, lăsăm să fie cireașa de pe tort, poate l-am mai purtat sau nu, rămâne să descoperiți.

Theodor Andrei va cânta în a două semifinală a concursului, pe 11 mai, când are nevoie de voturile fanilor pentru calificarea în marea finală din 13 mai. Show-urile Eurovision 2023 vor fi transmise în direct la TVR1 și TVR Internațional, pe 9, 11 și 13 mai.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite