EURO 2020: Danezii, supărați pe UEFA că au fost forțați să reia meciul cu Finlanda după câteva ore. Christian Eriksen va mai rămâne încă 2 zile în spital

14 iunie 2021, 21:49

Medicii au confirmat faptul că fotbalistul danez Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda de la Euro 2020. Meciul a fost întrerupt de arbitrul întâlnirii – Anthony Taylor – care a trimis jucătorii la vestiare, însă partida s-a reluat ulterior și s-a încheiat cu victoria Finlandei.

Portarul naționalei daneze Kasper Schmeichel și atacantul Martin Braithwaite au criticat decizia UEFA de a relua meciul la scurt timp după incident. „Am fost puși într-o situație în care cred că nu ar fi trebuit să fim puși. În acele momente cumplite de cumpănă, ar fi trebuit să avem mai multe opțiuni”, a declarat Kasper Schmeichel, în cursul unei conferințe de presă. Mai mult, conform unor dezvăluiri făcute de Peter Schmeichel, tatăl lui Kasper, în cadrul emisiunii „Good Morning, Britain” și preluate de L’ Equipe, oficialii UEFA au forțat pentru o reluare cât mai rapidă a meciului cel târziu a două zi, în caz contrar, Danemarca urmând să piardă meciul cu 3-0. De altfel, selecționerul Danemarcei, Kasper Hjulmand, a regretat că le-a permis jucătorilor săi să revină pe teren în acea stare dificilă.

Revenind la situația lui Christian Eriksen – acesta va rămâne încă două zile în spital, dar starea lui este bună, a precizat agentul acestuia – Martin Schoots – pentru Gazzetta dello Sport.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren

Ucraina completează grupa României la EURO 2024, după ce a învins Islanda