EURO 2020: Barajul tricolorilor cu Islanda este pus sub semnul întrebării după ce au fost descoperite primele două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în țara gazdă

8 martie 2020, 18:10

Islandezii s-au alertat după ce au fost descoperite primele două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus contactate direct. Până acum, Islanda a raportat 43 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, iar un oficial din Ministerul Sănătății a declarat că se ridică nivelul de alertă.

Pentru moment, nu se interzic adunările publice, însă nu se exclude ca această variantă să fie pusă, în curând, în practică. Acest lucru ar însemna ca barajul pentru EURO 2020 dintre Islanda și România s-ar juca fără spectatori în tribune.

„Ar fi mai bine fără spectatori, ar fi un avantaj pentru noi. I-ați văzut pe fanii islandezi ce devotați sunt, ar fi mai bine să jucăm cu stadionul gol și să câștigăm. Avem atuurile noastre să ajungem la EURO!”, crede antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu.
După ce a scris istorie cu CFR în Europa League, „Super-Dan” îi dă sfaturi lui Mirel Rădoi.
„Dacă eram antrenor la națională, luam doar jucătorii care au jucat ultimele meciuri, nu aș lua că a jucat acum 3 luni sau 10 luni. Trebuie să joci și să joci bine. Dacă stai și ești rezervă sau ești accidentat, nu cred că poți ajunge la meciul cu Islanda”, a mai spus Petrescu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren