EURO 2020 | Noapte magică la București. Elveția a învins Franța o dată-n viață, iar suporterii francezii și-au așteptat idolii în fața hotelului

29 iunie 2021, 19:33

Aproape 20 de mii de suporteri s-au bucurat de meciul care nu s-a terminat nici după 120 de minute de joc. Ultimul penalty executat de atacantul de 22 de ani, Kyilian Mbappe, le-a adus victoria adversarilor. O ratare monumentală, pentru care și-a cerut scuze pe Twitter.

Mult după miezul nopții, suporterii francezi au mers să-și aștepte idolii în fața hotelului.

La prânz, echipa lui Didier Deschamps a părăsit micul Paris.

Euro 2020 a adus bucurie microbiștilor români și a pus Bucureștiul pe harta europeană a fotbalului. Meciul Franța – Elveția a fostul ultimul din seria celor 4 găzduite de Arena Națională.

Campionatul a adus și o gură de oxigen pentru hotelierii și proprietarii de terase la care s-au cazat, au mâncat și băut mii de suporteri străini. Aceștia au petrecut, în medie, 3 zile la București.

Tragem linie și punem pe lista beneficiilor Euro 2020 și pe cele pe termen lung, adică infrastructura sportivă și cea de transport. De la ruta feroviară Otopeni-Gara de Nord și până la modernizarea sau construirea de noi stadioane.

Organizarea Campionatului European de Fotbal la București a costat autoritățile peste 200 de milioane de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite