Epave transformate în bijuterii pe patru roţi, într-un atelier din localitatea Șag, judeţul Timiş

Într-o lume în care oamenii îşi doresc maşini noi, fără niciun kilometru la bord, sunt tot mai mulţi şoferi pasionaţi dispuşi să dea mii de euro pentru a recondiţiona şi conduce automobile vechi de zeci de ani. Pentru procesul de restaurare şi transformare a acestor epave în adevărate bijuterii pe patru roţi este nevoie de adevăraţi maeştri care să le confere strălucirea şi prestanţa de odinioară.

11 Mai 2022, 19:04 (actualizat 11 Mai 2022, 19:10) Știrile TVR |

În acest atelier din localitatea Șag, judeţul Timiş, în fiecare zi se lucrează la transformarea unor ....rable în automobile mândre şi strălucitoare. Alexandru, Mircea şi Cosmin reuşesc să readucă la viaţă bătrânele maşini, pe care mulţi le-ar vedea mai curând la REMAT, decât pe şosele.

Fiecare transformare este o provocare pentru meseriaş. Chiar dacă în munca sa se loveşte şi de alte probleme cum ar fi lipsa de piese pentru modelele vechi.

De exemplu, următorul proiect pentru Alex este recondiţionarea acestei maşini vechi de aproape 70 de ani.

Clienţii lui Alex sunt din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate.

Tarifele de restaurare a unei maşini clasice depind foarte mult de marcă şi de model. Preţurile din România sunt însă la jumătate faţă de cele practicate de restauratorii din Occident.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 33°C 31°C
IASI 28°C 28°C
CLUJ 28°C 28°C
CONSTANTA 29°C 28°C
CRAIOVA 29°C 29°C
BRASOV 29°C 27°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI