Emoții cât pentru o viață în fața și în spatele camerei de filmat. Cum au trăit jurnaliștii și tehnicienii TVR vizita Suveranului Pontif în România

Din vizita Papei rămânem deja cu amintirile și cu sentimentul că am trăit și văzut cu toții clipe și imagini înălțătoare. Nimic nu ar fi fost însă posibil fără jurnaliștii, cameramanii, tehnicienii și toți ceilalți colegi din Televiziunea Română pentru care cele trei zile au fost punctul culminant al unor pregătiri intense. Vă invităm să urmăriți câteva imagini din ceea ce s-a văzut mai puțin sau nu s-a văzut la televizor.

03 Iunie 2019, 21:00 (actualizat 03 Iunie 2019, 22:09) Știrile TVR |
Emoții nevăzute, cât pentru o viață
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Asemenea imagini au făcut turul lumii, pentru că au fost surprinse de cameramanii TVR care au știut să redea emoția pe care a semănat-o Papa Francisc peste tot pe unde a trecut.

Chiar dacă sunt obișnuiți cu tot felul de transmisiuni, și jurnaliștii au simțit din plin momentul. Zâmbetul și bucuria cu care Papa stătea în mijlocul oamenilor obișnuiți au cucerit pe toată lumea.

L-ați văzut pe Suveranul Pontif în papamobil pentru că, bine ancorat într-o altă mașină, un coleg de-al nostru l-a filmat peste tot. Şi pe ploaie, și pe soare. Cocoțat undeva la marginea Blajului, tot un cameraman al TVR a oferit imaginea Câmpiei Libertății cucerite de bucuria întâlnirii cu Papa Francisc. Fiecare a dorit să păstreze câte ceva din aceste momente.

Colega noastră Diana Dumitrașcu l-a însoțit pe papa în avion și a aflat şi simţit felul în care se bucură Sanctitatea Sa alături de cei apropiaţi.

După cele trei zile ale vizitei apostolice rămâne şi mulțumirea că imaginile și mesajele au ajuns la sufletele românilor și mai departe, la sufletele lumii întregi.

 

CUVINTE CHEIE
 
Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN PAPA FRANCISC ÎN ROMÂNIA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 25°C 29°C
IASI 21°C 25°C
CLUJ 19°C 21°C
CONSTANTA 23°C 25°C
CRAIOVA 22°C 22°C
BRASOV 20°C 23°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI