Emmanuel Macron, președinte-căpitan de echipă. Imaginile cu șeful statului francez la finala Cupei Mondiale au făcut înconjurul lumii

17 iulie 2018, 20:50

Fotografia care a făcut înconjurul lumii arată un președinte al Franței dezlănțuit, așa cum nu a mai fost văzut în public. S-a îmbrățișat și felicitat cu președintele Croației, cu care a defilat de mână la festivitatea de premiere.

De obicei extrem de grijuliu și atent îmbrăcat, președintele Macron nu s-a mai sinchisit de ploaie. I-a consolat pe croați și i-a felicitat călduros pe compatrioții săi.

Festivalul președintelui francez a continuat la vestiare.

Emmanuel Macron și soția sa i-au primit pe Deschamps și ai lui la Palatul Elysee, cu covor roșu și omagii mai ceva decât pentru un șef de stat. Imnul național a fost interpretat împreună de cuplul prezidențial și campionii mondiali.

Confruntat cu o scădere în sondaje și cu numeroase critici că nu e prea apropiat de oameni, Emmanuel Macron poate spera la o creștere a popularității. Rețeta a funcționat, tot după o cupă mondială câștigată de Franța, și la Jacques Chirac, în 1998.

(w620) Emmanuel M

(w620) Emmanuel M

(w620) Emmanuel M

(w620) Emmanuel M

(w620) Emmanuel M

(w620) Emmanuel M

(w620) Emmanuel M

(w620) Emmanuel M

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite