Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere exclusivistă de Halloween. Miliardari și vedete internaţionale, printre invitaţi

30 octombrie 2022, 10:29

A fost agitaţie mare în centrul vechi al Braşovului, acolo unde zeci de oameni de afaceri, miliardari şi vedete de la Hollywood au mâncat la un restaurant cu specific italian. Zeci de autovehicule, microbuze şi limuzine i-au adus pe invitaţi. Au petrecut câteva ore pe terasă, dar şi înăuntrul restaurantului.

Restaurantul a fost contactat de organizatorii petrecerii încă de acum trei săptămâni. Atunci a şi fost stabilit meniul.

Vedetele s-au plimbat apoi prin centrul Braşovului şi s-au bucurat de atmosfera de lux de la hotelurile unde au fost cazate.

 

Elle Macpherson, fotomodel, actriţă, femeie de afaceri şi prezentatoare de televiziune din Australia şi-a postat filmările pe contul său de socializare.

Şi actriţa Julia Sandstrom a anunţat, pe o reţea de socializare, că se află în România şi a arătat mai multe imagini din hotel, dar şi din elicopterul cu care a ajuns la Braşov.

Câţiva dintre invitaţii lui Elon Musk au sosit încă de aseară în Braşov. Au cinat la un restaurant din Poiană, iluminat în roşu, cu focuri de tabără şi decoraţiuni în spiritul sărbătorii de Halloween. Accesul a fost restricţionat pentru turişti şi au putut intra doar artiştii care au susţinut spectacolul pentru invitaţi.

Invitaţii s-au bucurat de spectacol şi de masa îmbelşugată şi au povestit totul pe conturile de socializare.

Castelul Bran s-a închis abia după ora 16.00. Până atunci, turiştii au putut vizita nestingheriţi proprietatea. Puţini ştiau, însă, că acolo urmau să sosească miliardarii lumii şi vedete internaţionale de cinema.

Potrivit surselor TVR Info, marea petrecere exclusivistă ar urma să aibă loc într-un cort special amenajat în curtea Castelului Bran. Un elicopter Black Hawk a survolat Branul în jurul orei 15. Jurnalul de zbor arăta că acesta decolase de la aeroportul Henri Coandă din Bucureşti.

Petrecerea din această seară nu este prima de acest fel. Din 2009, de când a fost retrocedat copiilor Prinţesei Ileana de România, castelul a fost folosit pentru mai multe astfel de întâlniri private.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite