Eliberat condiţionat, a atacat un om. Agresorul a ajuns în arest după ce a rupt maxilarul unui bărbat

16 ianuarie 2019, 13:00

Agresorul fusese eliberat recent din închisoare, unde ispăşea o pedeapsă de aproape şase ani, după ce a tăiat un om cu sabia.

Eliberat în octombrie 2018 din penitenciarul Târgu Jiu, individul şi-a continuat violenţele, care au culminat, în ajun de Crăciun, cu un act de agresiune tot într-un local. I-a rupt maxilarul unui bărbat dintr-o singură lovitură de pumn. Victima a ajuns la spital având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale şi, evident, a depus plângere pe numele agresorului. Acum el a fost arestat preventiv. La pedeapsa primită pentru violenţă extremă se va adăuga şi restul din condamnarea anterioară.

Individul de 33 de ani a devenit celebru după ce, în iulie 2015, în urma unui conflict, l-a tăiat cu sabia pe adversarul său. Victima a scăpat ca prin minune cu viaţă, însă a avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale şi a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.

După comiterea faptei, agresorul a fugit, fiind prins în Malmo, în Suedia. A fost condamnat la 5 ani şi 10 luni pentru tentativă de omor.

Din păcate, nu este singurul caz de acest fel. Şi poliţiştii din Galaţi sunt în continuare pe urmele altui recidivist recent eliberat, care a bătut şi a tâlhărit un bătrân de 75 de ani în scara unui bloc. Oamenii legii l-au identificat, însă până acum nu au reuşit să îl prindă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite