Eliberare cu „cântec” a fiului lui Sile Cămătaru. Motivarea Tribunalului Olt

28 ianuarie 2020, 17:30

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost arestat pe 27 decembrie după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat, în județul Olt. Mai mult, testat cu aparatul Drugtest, rezultatul a ieșit pozitiv, însă băiatul lui Sile a refuzat recoltarea de probe.

A fost arestat și trimis în judecată, însă pe 16 ianuarie Tribunalul Olt l-a eliberat.

Nu există date din care să rezulte că acesta se sustrage de la buna desfăşurare a procesului penal, se constată inexistenţa unor motive relevante şi suficiente care să justifice, în continuare, privarea de libertate„, au explicat judecătorii (sursă: Motivarea Tribunalului Olt).

În octombrie 2019, Albert Balint a înjunghiat un tânăr la intrarea într-un club de manele din Timişoara şi a dispărut. Poliţiştii credeau că a fugit în Germania, însă l-au prins în Bucureşti, în 15 decembrie, după o urmărire ca-n filme şi după ce au tras focuri de armă. Şi atunci avea permisul suspendat. A fost reţinut, dar apoi eliberat, pentru că victima şi-a retras plângerea.

„Dacă nici într-o situaţie standardizată cu probe directe, probe certe, cu infracţiuni de pericol, îi lăsăm în libertate şi spunem că nu există pericol social al faptei, atunci vorbim de două elemente: ori de rea-credinţă, de o temere, ori de corupţie”, spune Dumitru Coarnă, liderul sindicatului poliţiştilor.

În trecut, fiul lui Sile Cămătaru a fost condamnat pentru trafic de droguri de mare risc la 5 ani şi jumătate de închisoare şi eliberat condiţionat pe bună purtare în 2014.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite