Elias Wexler, preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane, către oamenii de afaceri: Dacă vii în America, fă-o în stil american!

8 octombrie 2017, 16:40

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane, Elias Wexler, subliniază că “există un efort constant din partea ambasadelor americană şi română din ambele ţări pentru încurajarea afacerilor americane către România”. Dar arată și cât de importantă este dezvoltarea afacerilor românești în SUA.

Elias Wexler: “Din câte stiu, nu există însă niciun efort organizat din partea Guvernului român care să ofere o promovare a avantajelor dezvoltării afacerilor româneşti în Statele Unite. SUA reprezintă o piaţă foarte mare în care nu poţi intra cu uşurintă dacă nu ai un sprijin special din partea ambelor guverne. O companie are mari dificultăţi să intre pe piaţă de una singură”.

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Americane are și un îndemn pentru oamenii de afaceri care vor să pătrundă pe piața americană:

Este dificil de explicat, dar este mai simplu de spus: dacă vii în America, fă-o în stil american! Totul trebuie să fie conform standardelor americane, să te pliezi pe cerinţe”.

Elias Wexler a mai vorbit la Ultima Ediție și despre problema vizelor de tip Waiver, care, în opinia sa, “este una mai curând politică”.

Elias Wexler: „Relaxarea regimului de vize este o problemă serioasă care trebuie clarificată la nivelul ambasadorilor celor două ţări”.

Interviul integral îl puteți asculta în secțiunea video.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă