Elevii se întorc la școala online, acolo unde acest lucru este posibil. Copiii din mediile defavorizate nu au calculatoare și nici acces la internet

21 aprilie 2020, 21:39

Cristina Tunegaru a fost printre primii profesori care s-au oferit voluntar să susțină cursuri online pentru elevii interesați să aprofundeze cunoștințele de limba și literatura română. După vacanța pascală, Cristina va relua lecțiile online, dar spune că interesul elevilor a scăzut destul de mult.

Revenirea în colectivitate provoacă emoții părinților. În multe școli vă fi imposibil de respectat măsurile pentru limitarea răspândirii virusului. Multe clase sunt supraaglomerate, cu 30 – 35 de elevi. O soluție ar fi ca elevii să meargă pe rând la școală, spun dascălii.

Deocamdată, școlile rămân închise pe perioada stării de urgență, iar ministerul Educației a pregătit un ghid pentru predarea online.

Între timp, programele pentru examenele școlare au fost revizuite și publicate pe site-ul ministerului Educației. Acestea nu conțin materia din semestrul al doilea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite