Elevă agresată de două fete într-o școală din Timiș. Informații care vă pot afecta emoțional!

17 iunie 2021, 12:16

Incidentul a avut loc marți dimineața la Școala Gimnazială 2 din Sânnicolau Mare. Conducerea școlii susține că fata de 14 ani a fost agresată de o colegă, tot din clasa a VI-a, și de alta de 12 ani.

Acestea au trântit-o la pământ pe fată, au tras-o de păr și au lovit-o cu pumnii și picioarele, în timp ce colegii filmau scena.

Polițiștii din Sânnicolau Mare au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire și alte violențe. Conducerea școlii și Inspectoratul Județean Timiș au deschis anchete în acest caz.

Directoarea unității de învățământ a precizat că astăzi se va întruni o comisie pentru a stabili măsurile care se vor lua. Mai exact, cele două agresoare vor primi mustrare scrisă și vor avea nota scăzută la purtare.

Specialiștii susțin că, în cazul agresiunii, și copilul care atacă este, la rândul lui, o victimă. Trebuie ajutat, nu doar pedepsit.

Cazul de la Sânnicolau Mare nu e singular.

De la cele mai fragede vârste, copiii sunt înconjurați de violență fizică, verbală sau emoțională, acasă și în societate. Iar asta îi duce uneori la gesturi extreme.

Specialiștii spun că familia și-a pierdut valorile și mulți părinți uită să le ofere copiilor sprijin emoțional. Până la o traumă care provoacă violență nu mai e decât un pas.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite