Elev de clasa a IX-a bătut de tatăl fetei cu care avea o relație. Băiatul a ajuns la spital

14 aprilie 2022, 19:30

Bărbatul s-a năpustit, l-a lovit, apoi a fugit. Conducerea școlii îl anchetează disciplinar acum, iar polițiștii au deschis dosar penal pe numele tatălui violent.

Romeo este elev în clasa a noua la Liceul Tehnologic din Petricani și se declară admirator al unei colege din clasa a șaptea.

Tatăl fetei este împotriva relației și și-a ieșit din fire în urmă cu două zile când i-a surprins pe cei doi că se îmbrățișau, chiar în fața școlii. A sărit și l-a bătut pe băiat.

Andreea Loredana Tănase, mama adolescentului agresat: Avea fața umflată toată, că am fost și la medicul legist și am luat certificat. I-a dat cu pumnii, l-a lovit, l-a îmbrâncit, l-a amenințat și a fugit în ograda școlii.

Adolescentul a fost dus și la spitalul din Piatra Neamț pentru o tomografie, abia apoi a fost externat. La liceu este anchetă. Tatăl fetei este angajat fochist și se mai ocupă și de întreținerea clădirii în care fac cursuri elevii.

Ionuț Popa Rotaru, director, liceul Tehnologic Petricani, jud. Neamţ: Cred că a fost o reacție regretabilă, de moment, a angajatului există și o cercetare disciplinară

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă